Víceúčelový vysavač ETA Neptun 2404 90366

Pokud potřebujete momentálně do vaší domácnosti kvalitní vysavač, pak není od věci vybrat si víceúčelový vysavač ETA Neptun 2404. Právě tento vysavač Eta nabízí hodně zajímavé vlastnosti, díky kterým budete mít doma skutečný pořádek. Čtyřnásobný filtrační systém a další skvělé vlastnosti. Bez větších potíží zvládá jak suché, tak i mokré vysávání. Pokud potřebujete uklidit tvrdí podlahy, klasické koberce anebo jiné plochy. Měl by si s nimi poradit. Naše malá recenze víceúčelový vysavače ETA Neptun 2404 poukáže na jeho kladné i záporné vlastnosti.

Akční rádius na jedničku

Víceúčelový vysavač ETA Neptun 2404 je optimální i pro větší interiéry. Akční rádius tohoto přístroje činí celkem 9 metrů. Přístroj disponuje 3 litrovou nádobou na saponát. Do jeho útrob se vejde až 12 litrů špinavé vody. Vynikající je i výstupní dvoustěnný sáček o celkovém objemu 9 litrů. Samozřejmostí je i výstupní mikrofiltr. Vynikající je i šamponovací hadice vybavená rotačním kartáčem. Sběr vlasů anebo chlupů je pro tento přístroj doslova a do písmene hračkou. Měkké textilní povrchy jsou pro tento vysavač také hračkou. Odstranit můžete pohodlně i pavučiny či prach na nábytku.

Pohodlí a bezpečnost

Vynikající je u tohoto přístroje maximální pohodlí při jeho obsluze. Naplnění čisticího roztoku může být maximálně rychlé a efektivní. I navinutí napájecího kabelu je velmi pohodlné a maximálně rychlé. Za několik málo vteřin jej můžete mít celý navinutý. Samozřejmostí je i ochrana proti přehřátí motoru. Předností je určitě i jednoduché vyprazdňování sběrné nádoby. Zapomenout nemůžeme ani na přítomnost bezpečnostní tepelné pojistky u čerpadla.

Hlavní plusy vysavače ETA Neptun 2404

–          určen na všechny povrchy

–          sací výkon 250 W

–           tichý chod 80 dB

–          jednoduché sestavení pro expresní použití

–          délka napájecího kabelu činí 6 m

–          mechanická regulace přímo na držadle hadice

–          otočná kolečka pro elegantní a plynulý pohyb na všechny strany

Zdroj náhledového obrázku: srovname.cz

Bydlení mě baví. Rád se s vámi podělím o své zkušenosti.