Sprchový kout Ravak Brilliant BSDPS 100/80

Koupit si kvalitní sprchový kout je jakousi nezbytností, bez které si mnohé domácnosti v současnosti již nedovedou představit svůj život. Pokud chcete vsadit na kvalitu a na zajímavé neotřelé provedení sprchového koutu, je zapotřebí vybrat takový, který bude z hlediska jakosti a vizáže stát zato. Podívejme se blíže na sprchový kout Ravak Brilliant Sprchový kout BSDPS

Možnosti varianty tohoto sprchového koutu

U sprchového koutu Ravak Brilliant Sprchový box BSDPS si můžete vybrat různé variace, které vám budou do vaší koupelny skutečně sedět. Dvojdílné sprchové dveře a pevná stěna buď ve čtvercově anebo obdélníkově provedené pevné části jsou jednou z devíz tohoto koutu. Bude možné jej tedy díky variabilitě umístit do kterékoli koupelny dle vašeho přání. Rozměry sprchový prostor může tedy mít 100/110/120×80, 120×90 cm anebo menší 80×80, 90×90, 100×100.

Bezpečnost především

Samozřejmostí je u tohoto sprchového koutu pochopitelně bezpečnostní sklo. To je transparentní bez jakéhokoli přidaného dekoru. Dvojdílné sprchové dveře jsou také maximálně bezpečné a hlavně designově neotřelé. Celková výška sprchového koutu činí 1 950 milimetrů. Určitě není od věci si promyslet, jestli budete potřebovat do vaší domácnosti levou či pravou variantu. Modely jsou k dispozici oba včetně všech doplňků.

Klasické bílé či nerezové provedení

Elegance sálá z tohoto koutu prakticky všemi směry a je vhodné si promyslet, jestli jej dáte na vaničku anebo jen na dlažbu, která bude mírně svahovaná. Druhá možnost je mnohdy při možnostech nové koupelny poněkud elegantnější a určitě stojí zato ji volit. Sprchová vanička v mnohých podobách ale také nevypadá špatně. Součástí balení celého sprchového koutu je takzvaný B set, v němž jsou zahrnuta madla, úchyty a kompletní montážní. Část koupelny, kam kout padne, musí být ovšem před montáží obložena.
Zdroj náhledového obrázku: Pixabay.com

Bydlení mě baví. Rád se s vámi podělím o své zkušenosti.