Nerezová poštovní schránka LIBROS 1251130

Kvalitní poštovní schránka nedílně patří k jakémukoli domu. Rozhodně není od věci vybrat si takovou, která vám bude plně vyhovovat. V současnosti je k dispozici hned několik druhů schránek, které vypadají moc hezky a kvalitativně nijak nepokulhávají. Klasiku představují zejména nerezové schránky, které vypadají moc hezky a dokážou také vydržet velmi dlouhou dobu. Podívejme se tedy konkrétně na nerezovou poštovní schránku LIBROS 1251130. Ta dokáže bez větších potíží splnit velmi přísná kritéria.

Parametry schránky LIBROS 1251130

Poštovní schránka LIBROS 1251130 se vyznačuje především velmi kompaktními rozměry, díky nimž na plot anebo na bránu dokonale sedne. Její hmotnost činí pouze 1, 667 kilogramu. Výška schránky je 31 centimetrů a šířka 26. Její hloubka činí 9 centimetrů, takže se do ní vlezou veškerá psaní, letáky a také menší balíky. Vzhledově určitě stojí tato schránka také za to.

Uzamykatelnost a široký otvor

Zmiňovaný model schránky nabízí také široký otvor, který pojme různé dopisy, letáky a různé jiné typy korespondence či reklamních materiálů. Schránka je dodávána včetně klíčů a zámku. Během dne může být schránka uzavřená a otevřete si ji pouze v případě, že budete mít klíč. Poštu lze vytáhnou většinou i manuálně, nicméně v případě většího množství nebo menších kusů je zapotřebí celou schránku odemknout a vše z jejich útrob vytáhnout.

Další přednosti

Samozřejmostí je u tohoto modelu také kotvící materiál. Díky němu schránku velmi pohodlně připevníte k plotu dle potřeby. Zapomenout nelze ani na plastový průhled, který umožní nahlédnout na poštu dle potřeby. Zapomenout nelze ani na místo pro jmenovku. Ta na schránce bezesporu nesmí chybět. Materiálem je u této poštovní schránky nerez, takže nějaké koroze se také nemusíte bát. Schránka vám na plotě anebo na brance vydrží velmi dlouhou dobu.

Zdroj náhledového obrázku: srovname.cz

Bydlení mě baví. Rád se s vámi podělím o své zkušenosti.